Nyheter

Anmälan öppnar på julafton

Publicerad

På julafton öppar vi anmälan till fjärde upplagan av Risveden Terräng. Årets loppdatum är lördag 13 september. Välkommen till Sjövik 2014!

Julen och särskilt julafton är för de flesta fyllda av traditioner. Det är julklappar, gröt, glögg och tomtar i en salig blandning. För några av oss har även tolvslaget mellan den 23 och 24 december antagit rituella former. Det är då möjligheten att anmäla sig till Risveden Terräng åter öppnas.

Nu står vi strax inför fjärde upplagan och intresset för Risveden Terräng bara ökar. Responsen efter höstens lopp från er löpare har varit fantastisk.

Totalbetyget för evenemanget på en femgradig skala ökade från 4,77 till 4,82 och vi lovar att göra allt vi kan för att timmarna i skogen och runt start- och mål i samband med Risveden Terräng skall bli så trivsamma som möjligt, även 2014.

Anmälningsavgiften är oförändrad, 300 kronor för tävlingsklassen, 200 för promenadklassen.

Vi har en del nyheter som ni kommer märka inom kort.

Till dess, god jul – och glöm nu inte att att nynna på den här innan ni kryper till kojs natten innan tomten knackar på dörren: “Midnatt råder, tyst det är i husen, alla sova, släckta äro ljusen”.

Först att anmäla sig:

2011: Steve Karlsson, Lonesome Runners

2012: Conny Hägglund, Sjöviks SK

2013: Henrik Wirsin, Stenungsund

2014: ?