“Ett arrangemang i världsklass”

 

allafunktionärer

Risveden Terräng har sedan starten 2011 alltid försökt fokusera på löparnas upplevelse, vilket gett en del kärlek tillbaka. Här är ett litet urval av kommentarerna från 2015 års deltagare.

“Som alltid ett extremt lyckat lopp! Riktigt gött med all peppning omkring från funktionärer! Superkul, ses nästa år!”

“Bra speaker, ta han nästa år igen! Alla känns engagerade runt banan. Svinkul. Tack för i år!”

” “Inspekterade” arrangemanget som åskådare eftersom jag ej deltog och är imponerad av ett bra event och hoppas få möjlighet att delta nästa år istället.”

“Tack för ett mycket fint arrangemang. Ni har lyckats göra det till en familjefest.”

“Kanon! Även mycket roligt för barnen!”

“Klart bästa strukturerade loppet jag deltagit i. Proffsigt anordnat på alla sätt och lika kul att delta varje år.”

“Nya bansträckningen var ett lyft för loppet. Det nya terrängavsnittet var bättre än det tidigare. Den extra kilometern var inte så farlig. Risveden Terräng måste vara ett av de bästa loppen i Sverige.”

“Arrangemanget var         lika bra som Ultravasan. Alltså i världsklass. Däremot var banan definitivt ingen terrängbana. Över hälften var grusväg o en relativt flack bansträckning. Ska jag springa fler år får det bli en tuffare bana vilket ni utlovade på er hemsida”

“Mycket bra initiativ att uppmärksamma flyktingkatastrofen. Ett föredöme för Lerums kommun!”

“Årets bästa lopp!!!!!!!!!!”

“Bästa loppet på året.”

“Superhärliga funktionärer runt banan som peppade en ordentligt:)”

“Alltigenom så väl arrangerat och proffsigt arrangemang. Jag kommer tillbaka, definitivt, om inte bara för den fina löpupplevelsen utan inte minst för den trevliga, nästan kamratliga stämningen bland arrangörer, funktionärer , besökare och löpdeltagare. Tack!”

“En superbra och trevlig tävling. Allt funkar strålande. Familjärt, mycket bra parkering, fina banor, alla är trevliga. Lite humor kring loppet, tex startgrupp “Görsnabbt”, samt “milstolpe” mitt på banan. Mer sådant. ”

“Ni är grymma, det är så roligt att springa när alla funktionärer är glada o hejar fram en. När vi kom till utlämning av nummerlappar o kön ringlade sig lång trodde vi att här blir vi stående i en timma men vilket flyt ni hade helt otroligt det tog 10 minuter. Mycket bättre än vad Vansbrosimningen lyckas med.”

“Tyckte arrangemanget var familjärt och lagom stort. Lidingöloppet tex har exploderat “out of control”

“Risveden Terräng var en utmaning utöver det vanliga. Att Klara av klevsjöloft är härligt. Banan ät tuff men ger ett härligt självförtroende när man klarat av den. Jag längtar redan till nästa lopp.

Löparhälsningar 60+.”

“Förbannat bra jobbat! Hoppas ni fortsätter arrangera detta roliga lopp även kommande år!”

“En stor eloge till alla fantastiska funktionärer!”

“Ett super härligt lopp! Alla funktionärer runt banan var toppen, så himla glad och hejade på en när man sprang förbi! Stämningen ibland löparna var också toppen fick motivation och peppning utav alla runt omkring en.”

“Definitivt ett lopp som kommer vara med i nästa nyårslöfte!”