Fri startavgift för anställda på Lerums kommun

För att främja hälsoutvecklingen erbjuder Lerums kommun även 2019 alla kommunanställda i Lerum fri startavgift till höstens Risveden Terräng. Loppdatum är 14 september.

Ett ytterligare skäl till kommunledningens beslut att subventionera deltagaravgiften för Lerums kommunanställda på Risveden Terräng är att synliggöra den unika miljö i vilket loppet avgörs – och därmed sätta kommunens nordvästra hörn (Sjövik) på kartan.

Sjöarna och backarnas lopp går genom två naturreservat och förbi nio sjöar under 18,6 kilometer.

2019 arrangeras Risveden Terräng för nionde gången. Arrangör är Sjöviks SK. Totalt har cirka 7 000 deltagare anmält sig i tävlingen som sedan 2017 även innehåller ett Knattelopp för de allra yngsta.

För sjunde året i rad svarade minst 99,5 procent av deltagarna 2018 ja på frågan om de rekommenderar Risveden Terräng. 98,6 procent av deltagarna uppgav efter höstens tävlingar att Risveden Terräng motiverar dem att träna.

Du kan antingen delta i tävlingsklass, motionsklass, promenadklass eller ultraklass.

Är du anställd på Lerums kommun får du hela anmälningsavgiften betald: 350 kronor för tävling/motion till och med 21/6 (450 kronor från och med 22/6), 250 kronor för promenad till och med 21/6 (300 kronor från och med 22/6) och 400 kronor för ultra till och med 21/6 (500 kronor från och med 22/6).

Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i anmälningsformuläret. Där anger du även den kod du får av din arbetsgivare och väljer vilken sektor du tillhör.

Anmälan

Årets loppdatum är lördag 14 september.

Välkommen till Sjövik!

Mer info och nyheter om loppet hittar du här:

www.risvedenterrang.se 

Följ oss även på Facebook, Instagram och Twitter.