Nyheter

Maxa din upplevelse med rätt sko!

Icebug älskar att Risveden Terräng är ett terränglopp i ordets rätta bemärkelse, med en rejäl utmaning i så väl kupering som underlag. Den typen av utmaningar ställer också en stora krav på dina skor, och om du vill få en så härlig upplevelse som möjligt av loppet måste du ha rätt skor på fötterna.

Rätt skor stavas Icebug, som gjort marknadens ledande trailskor sedan 2001. Skogen och terrängen är vår hemmaplan och är det något vi verkligen är experter på är det nämligen tuffa utmaningar i skogen.

De flesta av Icebugs modeller gör jobbet på Risveden Terräng, men en modell som passar extra bra är Oribi RB9X. Oribi är det senaste tillskottet i Icebugfamiljen och är en lätt och rapp sko som är smidig i stökig terräng, samtidigt som den kommer med det stöd och den komfort som önskas av oerfarna löpare. Sulan har en inbyggd Rock Shield som skyddar mot vassa stenar och en traktordäcksmönstrad yttersula i Icebugs RB9X-gummi, som är känt för att ge bästa tänkbara fäste på så väl torra som våta underlag.

Just nu har vi rea i vår butik på Södra Larmgatan 9 i Göteborg. Det innebär att du fyndar Oribi RB9X och flera andra populära modeller med upp till 50% rabatt!  Hinner du inte dit kan du också handla i vår webshop eller på plats 9 september.