Nyheter

Rapport från en lyckad löparkväll

Risveden Terrängs löparkvällar har varit mycket uppskattade under hela våren. På torsdagskvällen slogs nytt “deltagarrekord” när 28 personer och en hund tränade löpteknik och njöt av den fantastiskt vackra naturen i Jonsered under sju sköna och backiga terrängkilometer.

Icebug, som är en av Risveden Terrängs fyra huvudpartners, erbjöd möjlighet att testa skor, en möjlighet många utnyttjade. Ica Maxi Alingsås försåg efteråt löparna med kexchocklad, sportdryck och bananer och Risveden Terräng bjöd på urtjusiga bomullströjor med grant tryck.

Efter en kortare uppvärmning längs banan drog löparcoach Linda Sjöberg grunderna för att bli en bättre, snabbare och skadefri löpare. Jonas Svengård tipsade även om den sittande galopperande löpstilen i hala nedförsbackar och visade efteråt runt på Icebugs årsfärska kontor i Jonsereds Fabriker. Niklas Karlsson från Jogg.se tog sedvanligt stort ansvar som kö-man under rundan för att inte “tappa bort” någon i skogen. 

Denna fina bild har vi “lånat” av Kent Andersson, som rimligtvis är regionens främste trailfotograf! Och ja, det är Niklas som tar “kön” ni ser på bilden. 

Nästa löparkväll hålls i Gråbo 11 maj. Info och anmälan görs här.

Välkommen då!

Risveden Terräng 2017 arrangeras i Sjövik lördag 9 september.

Anmälan kan göras här.