Spring Risveden och bo billigare på Nääs Fabriker

Nääs Fabriker förlänger sitt partnerskap med motionsloppet Risveden Terräng och erbjuder 15 procents rabatt på aktuella rumspriser till alla anmälda deltagare av Risveden Terräng.

Risveden Terräng har sedan starten 2011 ökat antal klasser för varje år och för löpare från hela landet blivit en morot i träningen.

Ett av loppets syften är att bidra till folkhälsa. Efter 2017 års lopp angav 96,2 procent av deltagarna i en enkät att Risveden Terräng motiverar dem att träna. 99,4 procent instämmer helt eller delvis i att Risveden Terräng är ett tufft terränglopp.

Ihop med Nääs Fabriker, som i historisk bruksmiljö vid sjön Sävelången i Tollered rymmer hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler, skapas nu en utmärkt möjlighet att kombinera tävling med rekreation, övernattning och god mat.

Bland priserna till deltagarna vid loppet i Sjövik 15 september märks övernattning och middag för två personer, dagpaket med sjöbastu och middag samt presentkort för brunch.

Anmälda löpare till Risveden Terräng erhåller en rabattkod på boende hos Nääs Fabriker. Erbjudandet om 15 procent på priset gäller fram till och med årets lopphelg.

Risveden Terräng ser fram emot fortsatt gott samarbete med Nääs Fabriker som ingår i gruppen av framgångsrika partners till motionsloppet i Sjövik.

Välkommen till Risvedenskogarna 15 september!

Tävlingen har klasser för alla åldrar

Möjlighet att anmäla sig till någon av våra klasser finns här