Nyheter

Bo billigare på Nääs Fabriker

Nääs Fabriker förlänger sitt partnerskap med motionsloppet Risveden Terräng och erbjuder 15 procents rabatt på aktuella rumspriser till alla anmälda deltagare av Risveden Terräng.

Risveden Terräng har sedan starten 2011 växt för varje år och för löpare från hela landet blivit en självklar morot i träningen.

Ett av loppets syften är att bidra till folkhälsa. Efter 2016 års lopp angav 97,2 procent av deltagarna i en enkät att Risveden Terräng motiverar dem att träna. 99,2 procent instämmer helt eller delvis i att Risveden Terräng är ett tufft terränglopp.

Ihop med Nääs Fabriker, som i historisk bruksmiljö vid sjön Sävelången i Tollered rymmer hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler, skapas nu en utmärkt möjlighet att kombinera tävling med rekreaktion, övernattning och god mat.

Bland priserna till deltagarna vid loppet i Sjövik 9 september märks övernattning och middag för två personer, dagpaket med sjöbastu och middag samt presentkort för brunch.

Anmälda löpare till Risveden Terräng erhåller en rabattkod på boende hos Nääs Fabriker. Erbjudandet om 15 procent på priset gäller fram till och med årets lopphelg.

Uppge koden RISV vid bokning. Rabatterad bokning endast via telefon (0317996300) eller mejl (hotell@naasfabriker.se).

24 augusti arrangerar Risveden Terräng en gratis löparkväll med start vid Nääs Fabriker. Anmälan till den kan göras här.

Risveden Terräng ser fram emot fortsatt gott samarbete med Nääs Fabriker som ingår i gruppen av framgångsrika partners till motionsloppet i Sjövik.

Välkommen till Risvedenskogarna 9 september!