Bo billigare på Nääs Fabriker

Nääs FabrikerNääs Fabriker är ny partner till motionsloppet Risveden Terräng och erbjuder 15 procents rabatt på aktuella rumspriser till alla anmälda deltagare av Risveden Terräng.

Risveden Terräng har sedan starten 2011 växt för varje år och för många löpare från hela landet blivit en självklar morot i träningen.

Ett av loppet syften är att bidra till folkhälsa. Efter 2014 års lopp angav 98,4 procent av deltagarna att Risveden Terräng motiverar dem att träna.

Ihop med Nääs Fabriker, som i historisk bruksmiljö vid sjön Sävelången i Tollered rymmer hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler, skapas nu ett utmärkt möjlighet att kombinera tävling med rekreation, övernattning och god mat.

Bland priserna till deltagarna i vid loppet i Sjövik 10 september märks övernattning och middg för två personer, dagpaket med sjöbastu och middag samt presentkort för brunch.

Anmälda deltagare till Risveden Terrän erhåller en rabattkord på boende hos Nääs Fabriker. Erbjudant om 15 procent på priset gäller fram till och med årets lopphelg.