Nyheter

Endorfin och Risveden Terräng startar lopp ihop

Risveden Terräng välkomnar Endorfin i Lerum och Alingsås som ny huvudpartner till motionsloppet i Sjövik. Lördag 15 september arrangeras första upplagan av Risvedens Endorfinrus, 6,5 kilometer terränglöpning för tjejer och killar i åldrarna 14-16 år.

För många i Lerum och Alingsås har Endorfin blivit den givna mötesplatsen när det gäller träning.

“Vi växer år efter år tack vare nöjda kunder och satsar nu ytterligare för att locka en ännu bredare grupp medlemmar och ser löpning som en naturlig del i människors vardagsträning, insteget är enkelt”, säger Endorfins VD Michael Svanöe.

Från och med 2018 ingår Endorfin dessutom i skaran av målinriktade och löpintresserade partners, som tillsammans bidrar till att stärka upplevelsen för deltagarna av Risveden Terräng.

“Vi har länge sett hur fint arrangemanget Risveden Terräng sköts och hör många deltagares lovord, tillsammans med att vi vill vara den naturliga partnern till loppen i vår region, Lerum/Alingsås”, säger Michael Svanöe.

“Jättekul och hedrande”, säger Risveden Terrängs tävlingsledare Mattias Balkander.

Risveden Terräng har arrangerats av Sjöviks SK i skogarna på Risveden sedan 2011. Med Risvedens Endorfinrus som nyhet finns klasser för alla åldrar, från två år och uppåt.

Risvedens Endorfinrus är en av flera nyheter i årets Risveden Terräng. För första gången arrangeras en motionsklass av den populära tävlingsbanan för dig som inte vill tävla, men heller inte gå.

Endorfinruset startar vid Skäfthults gård och har målgång vid Sjöviks IP. Bansträckningen är identisk med tävlingsbanans avslutande 6,5 kilometer. Klassen vänder sig till flickor och pojkar födda 2004-2002.

Starttiden för loppet är 12.00. Gemensam transport till starten avgår från Sjöviks IP kl 11.15. Vinnarna i de sex ungdomsklasserna får pokal. Prisutdelningen genomförs vid scenen kl 13.25.

Anmälan kan göras här. 

Välkommen till Sjövik lördag 15 september!